ODEON Tourstan yarıyıl tatilinde ailece kayak keyfi

ODEON Tourstan yarıyıl tatilinde ailece kayak keyfi :ODEON Tours, yarıyıl tatilini ailece yurt dışında veya yurt içinde kayak yaparak değerlendirmek isteyenler için çok özel fiyatlarla tur paketleri hazırladı.

Unutulmaz bir sömestir tatili için ailelere yönelik alternatif tur paketleri hazırlayan ODEON Tours, Balkanlar’ın en popüler kış sporları merkezi Bansko’da tatil yapma fırsatı sunuyor. ODEON Tours tarafından dağ, doğa ve kayak tutkunları için önerilen tur 5 gece 6 gün sürecek. Bansko kayak turu ile ilgili bilgi veren ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, “Bansko son yıllarda Balkanlar’ın en popüler kış sporları merkezi haline geldi. Bansko kayak bölgesi Bulgaristan’ın doğa kültür mirası listesinde olan Prin Dağları’nın eteklerinde milli park içerisinde, binlerce çam ağacının ortasında bulunuyor. Toplam 65 km. uzunluğunda 19 piste sahip olan Bansko tertemiz havası ve çok keyifli pistleri ile kayak severler için ideal bir kayak merkezi. Ayrıca, Bansko Kayak Merkezi`ni tercih eden aileler çocuklara özel Kayak Öğrenme Parkı ve çocuk liftlerinden yararlanabilecekler” diye konuştu.

Bansko turunun kişi başı fiyatı sadece 299 Euro’dan başlıyor
ODEON Tours, Bulgaristan’ın ünlü kayak merkezi Bansko’da sömestir tatili fırsatını çok cazip fiyatlarla sunuyor. Sömestir döneminde 4 Şubat İstanbul çıkışlı otobüs ile başlayacak olan 4 gece konaklamalı Bansko turunun kişi başı fiyatı sadece 299 Euro’dan başlıyor. 990 metreden başlayarak her zorluk derecesine uygun pistleri ile tüm kayakseverlerin ilgisini çeken 2009 ve 2012 yılında Dünya Kayak Şampiyonası’na ev sahipliği yapan kayak merkezi Bansko’da dünya şampiyonu Alberto Tomba’ nın kayak yaptığı meşhur Siyah Zorluk dereceli 2600 metre uzunluğunda Tomba ismiyle anılan kayak pisti de bulunuyor. Snowboard meraklıları için harika parkurları da olan Bansko, doğal güzellikleriyle de ziyaretçilerine büyülü bir kış tatili vaat ediyor.

Sömestir tatilinde, yurt içi dağ otelleri de büyük rağbet görüyor
Hâlihazırda kar kalınlıkları Uludağ’da 20, Kartalkaya’da 45, Palandöken’de 33, Erciyes’te 24, Ilgaz’da 13, Sarıkamış’ta 25 santime ulaşırken, otellerdeki doluluk oranları da hızla yükseliyor. İçinde bulundukları doğanın hayranlık uyandıran güzelliği ile tüm doğaseverleri kucaklamaya hazır olan dağ otelleri özellikle yarıyıl tatilini değerlendirmek, ailece tatil yapmak isteyen kar ve kayak tutkunları tarafından tercih ediliyor. ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, sömestir tatili için kayak merkezlerindeki otellere bu yıl ciddi bir talep olduğunu söyleyerek “Kış otelleri konusunda, alternatiflerin ve kapasitenin kısıtlı olması sebebiyle, misafirlerimize tatil programlarını netleştirmeleri konusunda acele etmelerini öneriyoruz’’ dedi. ODEON Tours sömestir tatilinde yurtiçi kayak otellerini tercih edenler için çok özel tur seçeneklerinin yanı sıra misafirlerine ücretsiz ulaşım hizmeti de sunuyor.

12 taksit imkanı için son tarih 31 Ocak
Kredi kartlarına vade farksız 12 taksit imkânı için son tarihin 31 Ocak olduğunu hatırlatan ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı ‘ Şubat ayında kredi kartına taksit sayısı 9 aya inecek, 12 taksitli avantajlı dönemin sona ermesi için çok kısa bir süre kaldı’’ dedi.

Kalitenin adresi ODEON Tours’la 5 kıtada 23 farklı destinasyona seyahat
ODEON Tours, başta Türkiye, Mısır, Tayland ve BAE’de bulunan ofislerinin yanısıra İspanya, Yunanistan, Tunus, Fas, İsrail, Çin, Küba, Dominik Cumhuriyeti, Endonezya (Bali), Maldivler, Vietnam, Seyşeller, Sri Lanka, Singapur, Hindistan, Tanzanya & Zanzibar, Kamboçya, Mauritius, Ürdün ve Meksika gibi 23 farklı destinasyonla hizmet verdiği misafirlerinin kalite ve güven içerisinde seyahat etmesini sağlayarak, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesini dünyanın dört bir yanında
hayata geçirmeye devam ediyor. Tüm bu destinasyonlarda kişi ve gruplara özel olarak hazırlanan ayrıcalıklı tatil seçenekleri ODEON Tours’un uluslararası deneyiminin sağladığı güvenceyle sunuluyor.

ODEON Tours’dan her 100 TL’lik alışverişe, 50 mil
Miles&Smiles üyeleri, tüm yurt içi otel (şehir otelleri hariç) rezervasyonları ile THY uçaklı Kıbrıs paketlerinde her 100 TL harcama karşılığı 50 bonus mil kazanıyor.

Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için ODEON Tours Çağrı Merkezi 444 0 684’yi arayabilir, www.odeontatil.com adresine ulaşabilirsiniz.