Ordu Boztepe Teleferiğinde Nikah

Ordu Boztepe Teleferiğinde Nikah :Ordu´da yaşayan Hatice ile Murat çifti dünya evine teleferikte girdi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın kıydığı nikah yerden 500 metre yükseklikte gerçekleşti.

Ordu’nun seyir ve turizm alanlarından birisi olan 500 metre rakımlı Boztepe’ye gitmek için kullanılan teleferik, bu sefer nikah töreni için kullanıldı. Damat Murat Köroğlu’nun isteği üzerine teleferik kısa bir süre durdurularak, nikahın kıyılacağı kabin gelin arabası gibi süslendi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın da gelmesi ile birlikte Altınordu Belediyesi Evlendirme ve Nikah Dairesi Müdürü Aydın Kuru, gelin Hatice Aytaş, damat Murat Köroğlu ve nikah şahitleri kabine binerek havada nikah töreni yapıldı.

Teleferikle Boztepe’ye sürekli çıktığını belirten Damat Murat Köroğlu, herkesin farklı bir nikah töreni yaşamak istediğini, teleferikte kıyılmasının ise kendilerine nasip olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Sürpriz karşısında heyecanlanan, biraz da yükseklik korkusu yaşayan Gelin Hatice Aytaş, ”Hiç beklemediğim bir şeydi, benim için sürpriz oldu ama çok memnunum, çok mutluyum” şeklinde duygularını ifade etti.

Teleferikle havada 15 dakika süren yolculukta, sıra dışı nikahı kıyan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, gelin Hatice Aytaş ve damat Murat Köroğlu çiftine mutluluklar dilerken, unutulmaz bir hatıranın içerisinde yer aldığı için kendisinin de çok mutlu olduğunu söyledi. Tekintaş, “Farklı bir nikah töreni ile güzel bir hatırayı birlikte yaşadık. Ordu’nun en güzel seyir teraslarından birisi olan teleferikte nikah töreni gerçekleştirdik. Hatice ve Murat çiftini tebrik ediyor, sağlık ve huzur içerisinde ömür boyu mutluluklar diliyorum. İnşallah her günü su gibi akan sorunsuz bir geleceğiniz olur. Böyle bir gelecek içerisinde evlatlarınıza, ailenize ve dostlarınıza güzel anlar sunmanızı diliyorum. Ülkemizin geleceğine güzel evlatlar yetiştirerek katkı sunmanızı diliyorum. Bu dilek ve temennilerle mutluluklar, saadetler diliyorum” diye konuştu.

Nikah defterine imzaların atılmasının ardından Belediye Başkanı Engin Tekintaş, çiftlerin evlilik cüzdanını gelin Hatice Aytaş’a teslim etti.