Ordu Boztepe Teleferik Bugün Bedava

Ordu Boztepe Teleferik Bugün Bedava :Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezi ile Boztepe arasında çalışan teleferiğin 1 Mayıs günü saat 15.00’ten itibaren ücretsiz hizmet vereceği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 1 Mayıs Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gecenin, rahmet, bereket ve mağfiret mevsimi olarak nitelendirilen üç aylara girildiğini müjdeleyen Regaip Kandili’nin idrak edileceğini hem de aynı günün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olarak kutlanacağı belirtildi.

Açıklamada, bu özel gün nedeniyle 1 Mayıs Perşembe günü teleferiğin saat 15.00’ten itibaren ücretsiz hizmet vereceği ifade edilerek şunlar kaydedildi:

“Dinimizde, üç aylar olarak nitelendirilen recep, şaban ve ramazan ayları, kalplerin ve gönüllerin manevi doyum mevsimidir. Müslümanlar olarak Allah’ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan iştiyakımızı zirve noktaya taşıyıp, huzur iklimine doğru seyahat ettiğimiz müstesna zaman dilimlerdir. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak biz de bu müstesna geceye anlam katmak üzere çeşitli aktiviteler de bulunacağız. Aynı gün, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olarak da kutlanacak. Hem Regaib Kandili, hem de Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle teleferiğimiz 1 Mayıs Perşembe günü saat 15.00’ten itibaren halkımıza ücretsiz olarak hizmet verecektir.”

Açıklamada, uygulamanın diğer özel günlerde de devam edeceği vurgulandı.