Orduda Ücretsiz teleferik kuyruk oluşturdu

Orduda Ücretsiz teleferik kuyruk oluşturdu :Ordu Büyükşehir Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile Regaip Kandili dolayısıyla kent merkezi ve Boztepe arasındaki teleferik hattını ücretsiz kullanıma sununca, hat önünde kuyruk oluştu.

Teleferiğin ücretsiz olduğu haberini alan vatandaşlar, istasyon önünde uzun kuyruk oluşturdu. Görevliler tarafından sekizerli gruplar halinde kabinlere bindirilen vatandaşlar, 8 dakika havada kaldıktan sonra Boztepe’den kenti kuş bakışı izlemenin keyfini yaşadı. Bazı vatandaşlar, teleferiğe ilk kez bindiklerini ifade etti.

Yusuf Kıran, AA muhabirine, teleferiğe binmek için ailesiyle Gölköy ilçesinden geldiğini belirterek, “İlk defa teleferiğe bineceğiz. Bizlere bu hizmeti verenlere teşekkür ediyoruz. Aynı uygulamanın diğer özel günlerde devam etmesini bekliyoruz” dedi.

İşçi Hikmet Yılmaz da güzel bir günde teleferiği ücretsiz yapan yetkililere teşekkür ederek, “Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bizlere bugün böyle bir hizmet verilmiş. Daha önce de teleferiğin keyfini yaşamıştık. Bugün de fırsat bilerek tatilimizi de değerlendirmek amaçlı Boztepe’ye çıkacağız” diye konuştu.

Nihal Tut ise teleferiğe ilk defa bindiğini kaydederek, “Kuyruk olduğu için biraz bekledik ama sonunda beklediğimize değdi” dedi.

– Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise teleferiği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile Regaip Kandili dolayısıyla ücretsiz kullanıma sunduklarını vurgulayarak, “Bugün gördük ki vatandaşlarımız bu hizmetimizden faydalandı. Teleferik önünde oluşan kuyruğu görünce ‘iyi ki bu kararı aldık’ diyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Biz onlar için buradayız. Hizmetimiz diğer özel günlerde de devam edecek” ifadelerini kullandı.