Palandökende Farklı Sevgililer Günü Kutlaması

Palandökende Farklı Sevgililer Günü Kutlaması :TATİL için İran’dan Palandöken Kayak Merkezi’ne gelen iki turist çift, Sevgililer Günü nedeniyle karlar arasında ilginç ve sürpriz bir kutlama partisi düzenledi. Kaldıkları Polat Renaissance Otelin terasındaki karlar içine büyük bir kalp yaptırıp çevresini alevlerle süsleyen İranlı gençler, kalbin içine girdi ve eşleri ile dans etti.
Arkadaşlarının tavsiyesi üzerine bu yıl ilk kez İran’ın Urmiye kentinden Paladöken’e geldiklerini ve hayran kaldıklarını belirten Amila- Hadi Hüseyinpur ve Negin- Kasra Arzhangnia çifti, adeta ikinci balayı yaşadıklarını söyledi. Elektronik eşya bayiliği yapan arkadaşı Hadi Hüseyinpur ile birlikte, sevgililer gününde eşlerine sürpriz yapmak istediklerini anlatan Eczacı Kasra Arzhangnia şöyle dedi:

“İlginç bir kutlama yapmak istiyorduk. Ama nasıl yapacağımızı bilemiyorduk. Otel yetkililerine söyledik, isteğimizi 5 dakikada yerine getirdiler. Gidip hemen eşlerimizi alıp terasa çıkardık. Gördükleri manzara karşısında şaşırdılar. Birlikte kalbin içine girdik ve görevli arkadaş kalbi ateşe verince muhteşem bir görüntü yaşandı. Daha sonra yanan kalbin ortasında dans ettik.”

‘MUHTEŞEM BİR ŞEY’
Eşlerin bu sürprizini hiç unutmayacaklarını söyleyen Negin Arzhangnia de duygularını şöyle dile getirdi:
“Bizim gibi yeni evli olan ve tatil için Urmiye’den birlikte geldiğimiz Amile ile sevgililer gününde eşlerimizin bize ne hediye alacağını konuşurken böyle bir sürprizle karşılaştık. Muhteşem bir şey. Türkiye’de unutamayacağımız bir anımız oldu. Kalbin içine girip görevliler etrafını ateşe verince kendimizi rüyada gibi hissettik. Eşlerimiz bizi çok duygulandırdı.”
Öte yandan yanan kalbin içinde ‘sevgililer gününü’ kutlayan çiftleri otelin pencerelerine çıkan diğer tatilciler merakla izledi.