Palandökende kayak ve rafting gösterisi

Palandökende kayak ve rafting gösterisi :Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Palandöken’de yerli ve yabancı turistler için otel yönetimleri meşaleli kayak, kayakla gösteri atlayışı, rafting ve buz duvara tırmanış etkinlikleri düzenledi.

Palandöken altın devrini yaşıyor. Kurak kış nedeniyle birçok kayak merkezinde kar yokluğu nedeniyle kayak yapılamazken, Erzurum Palandöken’de kar kalınlığı 80 santimetre. Sömestre tatilinin sona erecek olması nedeniyle Xanadu Otel yerli ve yabancı turistlerine yönelik eğlence gecesi düzenledi. Bir enerji içeceği firmasının sponsorluğunda yerli ve yabancı sporcular kayakla gösteri atlayışı gerçekleştirdi. Eksi 15 derecede meşaleli kayak ve rafting dağcı gösteri gerçekleştirildi. Dünyaca ünlü Türk dağcısı Tunç Fındıkçı, otel yerleşkesi içerisinde yaptırılan ve hizmete açılan buz duvara tırmandı. Ardından yerli ve yabancı turistler ile kayak hocaları türküler eşliğinde halay çekti, eğlendi.

Otel Genel Müdürü Murat Altuğ Kargı, müşterilere yönelik düzenledikleri eğlence programından yerli ve yabancı konuklarının memnun kaldığını belirtti. Kargı, geleneksel hale getirdikleri eğlence programlarının kış mevsimi boyunca devam edeceğini ifade etti. Bu sırada otelin yanındaki açık otoparkta bir vatandaşın lüks otomobiliyle trip yapması dikkat çekti.