Palandökende kayakçılar sezonu ateş dansıyla açtı

Palandökende kayakçılar sezonu ateş dansıyla açtı :Palandöken’de kış sezonu, meşaleli kayakçıların ateş dansıyla açıldı.Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde düzenlenen meşaleli kayak gösterisi, renkli görüntülere sahne oldu. Kayak sezonunun açılmasıyla birlikte kayak severlerin akınına uğrayan Palandöken Kayak Merkezi’nde konuklar için meşaleli kayak gösterisi düzenlendi. Xanadu Otel’de düzenlenen gösteriyi izleyen kayak severler, ateş etrafında dans edip gönüllerince eğlendi.

Xanadu Snow White Otel Genel Müdürü Murat Altuğ Kargı, bugün itibariyle kayak sezonunu açtıklarını belirterek, bugün konukları için özel meşaleli kayak gösterisi yaptıklarını söyledi.

Yılbaşı öncesi oteldeki doluluk oranının çok fazla arttığını dile getiren Kargı, gece kayağı ile de müşterilerine doyasıya kayak keyfi sunduklarını belirtti.

Xanadu Snow White Otel’de de pistler ve liftler kayağa hazır hale getirilirken, gece kayağı için ışıklandırma sayısı da artırıldı. Yeni sezon için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Xanadu Snow White Oteli Genel Müdürü Altuğ Kargı, “Yerli ve yabancı misafirlerimizin rahatı için her şeyi düşündük. Bu sezonda tüm misafirlerimize unutamayacakları bir tatil sunacağız” dedi.