Palandökende Yamaç Paraşütü

Palandökende Yamaç Paraşütü :Palandöken Kayak Merkezi Xanadu snow White otelinin pistinde yerli ve yabancı turistler kayak ve snowboardun yanı sıra yamaç paraşütü yapmanın keyfini çıkardı.

Kuraklık nedeniyle bu ay Türkiye’nin çoğu kayak merkezi kara hasret kalırken Erzurum’un Palandöken Kayak Merkezi’nde sorun, yapay karla çözümlenmişti. Geçen hafta gelen yağışlı havayla pistlerdeki kar seviyesi 1 metreye ulaştı. Palandöken Kayak Merkezi Xanadu snow otelinin pisti sömestr tatiliyle birlikte yerli ve yabancı turistlerle dolup taştı.

Kayak ve snowboardun yanı sıra bugün bazı turistler yamaç paraşütü yapmanın tadını çıkardı.

XANADU SNOW WHITE

5 yıldızlı, 181 odalı otel 2012 ve 2013’te “En İyi Spor Turizm Otel Yatırımı” ödülünü kazandı. Shang-Du SPA Wellness Center’ı 2500 metrekarelik alana kurulu. Otelin kapalı havuz, kayak odası, disko, kuaför, butik, marketi var. Çocuklu kayakçılara saat 9.00-16.00 arasında 40 Euro karşılığında hizmet veren ‘Penguin Çocuk Kulübü’nde gün boyunca açık hava ve kapalı alanda etkinlikler düzenleniyor. Bir kısmı gece de aydınlatılan pistlerin yanı sıra kızak pisti, snow tubing ve mini curling, çocuklar için kar parkı bulunuyor.