Polonyalı gazeteciler Palandöken’de yarıştı

Polonyalı gazeteciler Palandöken’de yarıştı :Erzurum’a gelen 31 Polonyalı gazeteci, Palandöken Kayak Merkezi’nde, Serbest Stil Slalom Yarışları’nda mücadele etti.

Palandöken Kayak Merkezi’nde, Serbest Stil Slalom Yarışları’nda 31 Polonyalı gazeteci, dereceye girebilmek için mücadele etti. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan çalışma kapsamında, Polonya’dan Erzurum’a gelen kafilede yer alan gazeteciler için, Palandöken’de kayak yarışları düzenlendi. Serbest Stil Slalom Yarışması’na, yaşları 20-45 arasında değişen, 31 Polonyalı gazeteci katıldı. Erzurumlu kayak hocalarının gözetiminde yapılan yarışlarda, bazı Polonyalı gazetecilerin kapıları geçerken zor anlar yaşadığı görüldü.

Kafilede yaklaşık 80 gazetecinin olduğunu belirten Polonyalı gazeteciler, “Erzurum’u çok beğendik. Bizim için özel düzenlenen yarışlar da çok eğlenceli geçiyor. Tekrar Erzurum’a gelerek bu güzel ortamı yeniden yaşamak istiyoruz” dediler. Yarışlarda dereceye giren Polonyalı gazetecilere, Erzurum Valiliği tarafından düzenlenecek programla ödülleri verilecek.