Posoflu Öğrenciler Sarıkamışta İlk Kez Kayakla Tanıştı

Posoflu Öğrenciler Sarıkamışta İlk Kez Kayakla Tanıştı : Ardahan’ın Posof ilçesi Kaymakamlığı tarafından organize edilen gezi programı kapsamında, Posof Halit Paşa Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde ilk defa kayak yapıp karın keyfini yaşadı.

Posof Halit Paşa Yatılı Bölge Ortaokulu Öğretmenleri Ali Özer ile Tuba Cingöz koordinesinde kayak merkezine gelen 20 öğrenci, telesiyejlerle pistler bölgesinde gezinti yaptı.

Öğrenciler kayak öğretmenleri eşliğinde iki gün süreyle kayak eğitimi aldı. Kayak eğitimi alan öğrencilere ise düzenlenen törenle belgeleri verildi.

Törende konuşan öğretmen Ali Özer, Posof Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan’ın tasarruflarında Sarıkamış ilçesine geldiklerini söyledi.

Buranın tarihi ve turistik yerlerini gezerek çok güzel iki gün geçirdiklerini ifade eden Özer, “Kayak merkezinde iki gün süreyle öğrencilerimiz toprak otel kayak okulunun çok değerli öğretmenlerinden kayak dersi aldı. Onların sayesinde öğrencilerimiz ilk defa kayak yaparak kayağın keyfini yaşadı. Burada emeği geçen herkese, otel personeli ve kayak öğretmenlerine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kayak öğretmeni Bülent Yılmaz ise, ilk defa kayakla tanışan öğrencilere kayak yapmayı öğretmenin kendilerini çok mutlu ettiğini ve bu gezinin anısına onlara iki günlük kayak eğitimi sonunda başarı belgesi verdiklerini belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından belgelerini alan öğrenciler, hatıra fotoğrafı çektirdi.