Snowboard 1. Etap Yarışlarının ikinci gün müsabakaları başladı

Snowboard 1. Etap Yarışlarının ikinci gün müsabakaları başladı :Palandöken Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilen müsabakaların ikinci gününde slalom yarışları yapılıyor. 15 ilden 199 sporcunun katıldığı yarışlarda, kayakçılar Türkiye Şampiyonası’na katılabilmek için mücadele ediyor.

Türkiye Kayak Federasyonu Erzurum il temsilcisi Nevzat Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün slalom yarışlarını yaptıklarını belirterek, yarışlara ilginin yoğun olduğunu söyledi.

Havanın çok güzel olduğunu anlatan Bayraktar, “Yarışlar iyi gidiyor. Müsabakaların tamamlanmasının ardından madalya töreni düzenleyerek, dereceye giren sporculara ödüllerini vereceğiz. Türkiye olarak kayakta önemli mesafe alındı” diye konuştu.

Sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde olduğundan pistlerde zaman zaman yumuşama meydana geldiğini belirten Bayraktar, “İnşallah müsabakaları başarılı bir şekilde sonuçlandıracağız. Sporcular kadar veliler de yarışlara ilgi gösterdi. Çocuklarının yanında durarak, destek oluyor” dedi.

Bayraktar, hava şartlarının uygun olması halinde ileri tarihte ​”Snowboard 2. Etap Yarışları”nın da yapılacağını sözlerine ekledi.