Sömestr Tatilinde Kayak Keyfi İçin Bir Servet Ödemeye Gerek Yok

Sömestr Tatilinde Kayak Keyfi İçin Bir Servet Ödemeye Gerek Yok :Her yıl olduğu gibi bu yıl da sömestr tatilini değerlendirmek isteyenlerin en gözde tercihi kayak tatili olacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da sömestr tatilini değerlendirmek isteyenlerin en gözde tercihi kayak tatili olacak. Kayak tatili trendinde bu yılın geçmişteki yıllardan farkı ise Uludağ, Kartalkaya ve Kartepe’deki turizm tesislerinde konaklamanın önceki yıllara kıyasla 3 kat daha pahalıya gelmesi. Sömestr tatilinde kayak keyfi uğruna bütçelerini sarsmak istemeyenlerin imdadına ise esnek süreli ev kiralama seçeneği yetişiyor. Turizm tesislerinin talep ettiği yüksek bedeller nedeniyle Uludağ, Kartalkaya ve Kartepe’deki kiralık evlere olan talep günden güne artıyor.

61 ülkede ev, villa ya da apartman dairesi kiralama hizmeti sunan HemenKiralik.com’un kurucu ortağı Okan Barlas, konuyla ilgili şunları söylüyor. 24 Ocak’ta başlayacak olan sömestr tatili için en doğru seçenek ev kiralamak. Tatil döneminde Uludağ’da bir otelde konaklamanın gecelik maliyeti ulaşım hariç 450 TL’ye kadar ulaşabiliyor. Milyonlarca öğrencinin tatile çıktığı bu dönemde uygun fiyatlı turizm tesisi bulmak hemen hemen imkansız hale geliyor. Oysa sevdiklerinizle kiralayacağınız bir evde çok daha uygun fiyata kalabilir, konaklama ve ulaşım için harcayacağınız kaynağı yalnızca kayak keyfine ayırabilirsiniz. Kartalkaya, Uludağ ve Kartepe gibi kayak merkezlerinde bulunan ya da söz konusu merkezlere son derece yakın ev seçenekleri için HemenKiralik.com’a gelebilirsiniz.”

Gecelik 202 TL’ye Kartalkaya!

Sömestr tatilini gözde kayak merkezi Kartalkaya’da geçirmek isteyenler çok yakın mesafedeki Kındıra köyünde bulunan evde konaklayabiliyorlar. HemenKiralik.com’da ilanı yayınlanan ev, tüm gün süren kayak keyfinin yorgunluğunu ev sinema sistemli TV bölümü ve şömine gibi konfor seçenekleriyle atma imkanı tanıyor. Evin gecelik kiralama bedeli ise yalnızca 202 TL.

Sapanca gölü manzarasına nazır kayak deneyimi

HemenKiralik.com’un Kartepe tutkunlarına yönelik ilanları arasında yer alan günlük kiralık ev, Kartepe Kayak Merkezi’ne 12 km mesafedeki Maşukiye’de bulunuyor. Müstakil bahçeli ev, doğalgaz ve paha biçilemez Sapanca gölü manzarasını gecelik 288 TL’ye ziyaretçilerine sunuyor.

Kayak Uludağ’da, konaklama Uludağ manzaralı villada

Kayak sporunun en gözde merkezi Uludağ’da tatil için tüm senenin birikimini harcamaya gerek yok. HemenKiralik.com’da ayrıntıları görünebilen Uludağ manzaralı villa, 3 yatak odası ve 10 kişilik kapasitesiyle Uludağ tatilcilerine mükemmel bir kayak tatili vaat ediyor. Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan ev, Uludağ’da geçen keyifli ve yorucu bir kayak gününü Uludağ manzaralı bir yatak odasında sonlandırma fırsatı sunuyor. Villada gecelik konaklama bedeli ise 575 TL.