Teleferik Oyunu Ucuz Atlatıldı

Teleferik Oyunu Ucuz Atlatıldı :Güneysu Selamet Köyünde oyun sırasında teleferikle kaymaya başlayan 12 yaşında ki Macit Karaosman 30 metre yükseklikten kendini yere bıraktı.

Güneysu ilçesi Selamet köyünde Çay taşımak için kullanılan teleferik ile oynarken aniden kayması sonucu 30 metre yükseklikten kendini yere attı.

Güneysu ilçesine Bağlı Selamet köyünde ailesinin çay topladığı sırada Teleferik ile oyun oynayan Macit Karaosman elinde bulunan demir kaydiraci teleferik teline takınca hızla uzaklaşmaya başladı. 150 metre uzunluğunda ki teleferik te arada bulunan aşırtma sistemine gelmeden kendini yere bırakan Macit Karaosman”in ayak bilek kemiği kırıldı.

Rize Araştırma hastanesinde yatan Macit Karaosman olayı anlatırken “ Oynuyordum, elimde demir kaydıraç vardı ve kaydıracı teleferik telinin üzerine koyunca birden hareketlenmeye başladım, hızla uzaklaşınca korkmaya başladım. Yaklaşık 40-50 metre kadar uzaklaştım, önümde aşırtma engeli vardı, aradan aşırtmam mümkün değildi ve oraya çarptığımda yaklaşık 50 metre yükseklikten yere çakılacaktım. O anda aklıma atlamak geldi ve kendimi yere bıraktım” dedi.

Baba Ahmet Ali Karaosman ise oğlunun ucuz kurtulduğunu söyleyerek” 30 Metre yüksekten atlaması ve sadece ayak bileğinin kırılması bir mucize, daha kötüsü olabilirdi, Allah korudu” dedi.