THY Yolcularına Davrazı Tanıtacak

THY Yolcularına Davrazı Tanıtacak : ISPARTA-İstanbul uçak seferlerini haftada 7 güne çıkaran Türk Hava Yolları (THY), tüm uçaklarında bulunan Skylife Dergisi’nin 1 sayfasını Davraz Kayak Merkezi’nin tanıtımına ayırdı.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen, uçak seferlerinin 7 güne çıkarılmasının ardından Davraz Kayak Merkezi’nin tanıtılması için THY Genel Müdürü Temel Kotil’den destek istediklerini söyledi. Yapılan görüşmeler sonunda iç hatlar günlük 1300’ün üzerinde uçuş düzenleyen THY’nin tüm uçaklarında bulunan 2 dilde yayınlanan Skylife Dergisi’nde Davraz Kayak Merkezi’nin tanıtıldığını kaydeden Başdeğirmen, söz konusu tanıtımın derginin şubat ayı sayısında yer aldığını söyledi.

İKİ DİLDE TANITIM

‘5 Soruda Davraz’ başlığıyla İngilizce ve Türkçe Davraz Kayak Merkezi’nin tanıtıldığına işaret eden ITSO Başkanı Başdeğirmen, “THY’nin yerli ve yabancı binlerce müşterisi Davraz’ı tanıma şansı bulacak. Kayak merkezinin tanıtımı ve bölgeye gelecek turist sayısı bakımında önemli bir çalışma” dedi.

ŞİMDİ Kİ HEDEF SABAH AKŞAM SEFER DÜZENLENMESİNDE

Başkan Başdeğirmen, “İlimizin ekonomik anlamda gelişmesi, değerlerimizin uluslararası düzeyde tanıtılması anlamında hep bir gayret içindeyiz. Çalışmalarımızın olumlu olarak sonuçlanması bizleri mutlu ediyor. THY ile ilgili bundan sonraki hedefimizin sefer saatlerinin sabah akşam şeklinde gerçekleşmesi bununla ilgili de görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.