Türkler Cepten Seyahati Sevdi

Türkler Cepten Seyahati Sevdi :Uçak bileti, otel ve araba kiralama fiyatlarını aynı platformda karşılaştıran, uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner’ın ücretsiz mobil uygulaması, seyahatseverlerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Türk seyahatseverlerin % 32’si, uçuşlarını Türkiye’de bir yılda %270’in üzerinde büyüme gösteren Skyscanner’ın mobil uygulaması ile planlıyor.

Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla Türk kullanıcılardan da giderek daha fazla ilgi görmeye başlayan mobil uygulamalar, seyahat planlama için de etkin bir şekilde kullanılıyor. Saniyeler içerisinde 1000’den fazla havayolu şirketinin, uçak biletlerini fiyat ve mekân bazında karşılaştırarak, kullanıcılarına en uygun uçak bileti alternatiflerini sunan Skyscanner’ın, Android, Windows Phone, iPhone, iPad ve BlackBerry için geliştirdiği uygulaması Türkiye’de bir yılda %270’in üzerinde büyüdü.

Skyscanner uygulaması

30’un üzerinde dilde kullanılabilen Skyscanner uygulaması, “her yere” seçeneğiyle de kullanıcılarına farklı seyahat fikirleri veriyor. Nereye seyahat etmek istediğine tam karar veremeyenler kalkış noktasını ve seyahat tarihini belirledikten sonra dünyanın her yerine en ucuz uçuşları görüntüleyebiliyor.

Seyahat tarihi esnek olanlar ise istedikleri yere aylık veya yıllık bazda bilet fiyatlarını görüntüleyerek en ucuz biletin ne zaman olduğunu saniyeler içerisinde öğrenebiliyor.

Skyscanner uygulamasını indirin