Xanadu Snow Whıteta Kayak Keyfi Devam Ediyor

Xanadu Snow Whıteta Kayak Keyfi Devam Ediyor :Büyük, küçük her yaşta kayak tutkunlarına kış boyunca en uzun süreyle kayak yapma keyfi sunan Xanadu Snow White Otel, sezona hız kesmeden devam ediyor. Bu yıl pek çok kayak merkezinde kar olmamasına rağmen, Xanadu Snow White müşterileri, Palandöken’de karın ve kayağın keyfini çıkarıyor.

Türkiye’nin kış turizminde önemli destinasyon merkezlerinden biri olan Erzurum Palandöken’deki Xanadu Snow White Otel, taşıdığı uluslararası güvenlik standartları ve hem büyüklere hem de küçüklere sunduğu özel imkanlarla misafirlerine güvenli kayak yapma imkanı sunuyor. Oteli rakiplerinden ayıran diğer önemli özelliği ise, kayak sezonunun Nisan ortalarına kadar devam ediyor olması. Özellikle bu yıl kar yağışının çok az olması sebebiyle birçok kayak merkezi zor bir sezon geçirirken, kayak tutkunları Palandöken Snow White Otel’de diledikleri gibi kayak yapabiliyor.

Özel karlandırma sistemi ve gece ışıklandırmasıyla sezonda doyasıya kayak yapma keyfi sunan Xanadu pistleri, uzman kayak öğretmenlerinin yardımıyla bu sporu ilk kez deneyenlere de çok kısa zamanda kayak yapabilme zevkini yaşatıyor.

UZMAN EKİBİYLE XANADU KAYAK OKULU

Xanadu Snow White, dünya dereceli Avusturya Milli Kayakçı ve kayak hocası Hannes Branner yönetimindeki lisanslı 7 milli kayak hocasından oluşan profesyonel ekibiyle yeni başlayanlara ve kayak profesyonellerine de tekniklerini geliştirebilmelerini ve kayak zevkinin doruklarına ulaşabilmelerini sağlıyor. Bu kapsamda Türkiye’nin en önemli eğitim kurumları da her kış iki kez Xanadu Snow White’ta kayak ve snowboard dersleri alıyor. Örneğin 2012 yılında kayak derslerini müfredatına ekleyen Doğa Koleji’nin farklı yaş gruplarından öğrencileri, son iki yıldır kayak sezonunu Xanadu Snow White Otel’de geçiriyor. Bu yıl toplamda 170 Doğa Koleji öğrencisini ağırlayan Xanadu Snow White, 2014-2015 sezonunda 400 öğrenciye hizmet verilmesini hedefliyor.

ÇOCUKLARIN KAYAK SEVİNCİ: XANADU ÇOCUK PARKI (KID’S SNOW PARK)

Kar üstünde özel oluşturulan kapsamlı “Çocuk Oyun Parkı” ile çocuklara gün boyunca doyasıya kayak yapma olanağı sağlayan Xanadu, özel eğitmenler eşliğinde çocuklarınıza rehberlik hizmeti de sunuyor. Uzman öğretmenleri birlikte kayak öğrenecek olan çocuklarınız, kendi aralarında oyunlar oynayabilecekleri Çocuk Kulübü’nde günlerini mutlulukla geçirebiliyorlar.

PENGUIN KIDS CLUB

Xanadu Snow White, özel çocuk kar parkı ve çocukların ihtiyaçlarına göre tasarlanmış iç mekânlardan oluşan Penguin Çocuk Kulübü’nde 4 – 12 yaş minik misafirlerine de uzman ekip gözetiminde sınırsız eğlence ve heyecanlı aktiviteler sunuyor. Böylece anne babalar kayak yaparken, çocuklara özel tasarlanmış Penguin Çocuk Kulübü’nde rengarenk oyunlar ve aynı zamanda dinlenme imkânları ile sınırsız kayak keyfi yaşıyor.

XANADU SNOW WHITE KAYAK AYAR ÜNİTESİ VE KAYAK ODASI İLE FARKLILIK YARATIYOR

Xanadu Palandöken, “Kayak Ayar ve Bakım Ünitesi” ile kayak ekip ve malzemelerine dönük her türlü bakım ve hizmeti uluslararası standartlarda yapıyor. Ayrıca, kayak odasından doğrudan lifte çıkmayı sağlayan sistem ve kişiye özel kayak dolapları da Xanadu’nun Palandöken’de kayak severlere sunduğu özel bir hizmet olarak da farklılık yaratıyor.

DOĞA KOLEJİ 2013-2014 KAYAK SEZONUNU XANADU SNOW WHITE’LA TAMAMLADI

Doğa Koleji öğrencileri, 24 Şubat – 01 Mart tarihleri arasında bu yıl son öğrenci grubu ile 2013-2014 kayak sezonunu Xanadu Snow White’ta tamamladılar.

Doğa Koleji öğrencilerine, dünya dereceli Avusturya Milli Kayakçı ve kayak hocası Hannes Branner yönetimindeki lisanslı 7 milli kayak hocasından oluşan profesyonel ekibiyle yeni başlayanlara ve kayak profesyonellerine de tekniklerini geliştirebilmelerini için kayak eğitimi verildi.