Yenimahalle-Şentepe teleferik hattı seçimden önce açılacak

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattı seçimden önce açılacak :Başkent’te faaliyet gösteren çeşitli hemşehri dernekleri ve platformlarla bir araya gelen Başkan Gökçek Şentepe-Yenimahalle teleferik projesinden bahsetti.

Başkan Gökçek, dernek temsilcileri ve üyeleri ile yaptığı görüşmede Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projelerinden ve yapılan hizmetlerden de söz etti.Teleferik hattı seçimden önce açılacak.Hemşehri derneklerinin ilçelerine götürülen hizmetlere de değinen Başkan Gökçek, asfalt çalışmalarını, park ve çevre düzenlemesiyle ilgili yapılan hizmetleri, ilçelerde yapımına başlanan saat kulelerini ve Şentepe’de yapımı devam eden teleferik projesini anlattı.

Teleferik projesi ile hem Şentepelilere önemli bir hizmet götüreceklerini hem de teleferik duraklarına yakın olan yerlerde binaların değer kazanacağını vurgulayan Başkan Gökçek, seçimlerden önce 3 teleferik durağının açılacağı müjdesini verdi. Güdül, Kızılcahamam ve Çamlıdere’yi hiçbir zaman ihmal etmediklerini ve çeşitli hizmetler götürüldüğünü anlatan Başkan Gökçek, “Bundan sonra da elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.