600 öğrenciye ücretsiz kayak eğitimi

600 öğrenciye ücretsiz kayak eğitimi :Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas Kaymakamlığı, Tavas Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün birlikte hazırladığı proje kapsamında 10 ay içerisinde 600 öğrenciye Bozdağ’da ücretsiz kayak eğitimi verilecek.

Tavas ilçesine bağlı Nikfer beldesine 18 kilometre mesafede ve 2 bin 420 metre rakımlı Bozdağ Kayak Merkezi için tanıtım atağı başlatıldı. Büyükşehir Belediyesi, Tavas Kaymakamlığı, Tavas Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün birlikte hazırladığı “Maviden Beyaza Bozdağ Projesi, GEKA yönetim kurulu tarafından kabul edildi.

EKİM AYINDA BAŞLAYACAK
GEKA 2015 yılı Turizm Alt Yapı Destek Programı kapsamında hazırlanan Maviden Beyaza : Bozdağ Projesi 1 Ekim’de başlayacak. 10 ay devam edecek proje çerçevesinde, Tavas ilçesinde profesyonel bir proje ofisi kurularak, Bozdağ Kayak Merkezi’nin profesyonel ve yenilikçi yöntemler kullanılarak tanıtılmasına katkı sağlanması ve kayak merkezi hakkında ulusal düzeyde farkındalık yaratılması planlanıyor.
Ayrıca, aynı proje kapsamında, 10 ay içerisinde 600 öğrencinin ücretsiz kayık eğitimi vermesi planlanıyor.