AK Partili Başkanların Kayak Keyfi

AK Partili Başkanların Kayak Keyfi :Kütahya’nın AK Parti’li Belediye Başkanları, Gediz Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde bir araya gelerek kayak yaptılar.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’nun davetlisi olarak ilçeye gelen Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar ve Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, hep birlikte Muratdağı Termal Kayak Merkezine giderek kayak sporu yaptılar.

Kayak sporundan sonra tesisleri dolaşan belediye başkanlarına, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu tarafından bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Konuk belediye başkanlarına yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Saraoğlu, Muratdağı’nın gelecekteki turizm merkezlerinden biri olacağını ve burası sayesinde Aslanapa, Çavdarhisar, Altıntaş gibi yakın ilçelerinde ekonomik olarak fayda sağlayacağını dile getirdi.

Kayak merkezinde yapılan incelemelerin ardından tüm davetlilere yemek ikramı yapıldı. Yemeğe İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile Gediz Belediye Meclis üyeleri de katıldı.