Avrupa Snowboard Şampiyonası Erciyeste

Avrupa Snowboard Şampiyonası Erciyeste :Hafta sonu Erciyes, Türkiye tarihinde ilk kez gerçekleştirilecek olan Avrupa Snowboard Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. Organizasyon kapsımında ayrıca Üniversiteler arası Snowboard Şampiyonası ve Paraşüt Kayağı Yarışıları da gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi’nin dünya çapında kış turizm merkezi haline getirdiği Erciyes, önemli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Hafta sonu yapılacak olan üç önemli etkinlik “Zirve Erciyes Yüksek Ritimli Festival” adıyla bir şenliğe dönüştürüldü. Bu kapsamda gerçekleştirilecek olan en önemli etkinlik Uluslararası Kayak Federasyonu tarafından Türkiye tarihinde ilk kez ülkemizde yapılacak olan Avrupa Snowboard Kupası (FIS Snowboard Europa Cup) olacak. Erciyes’te ayrıca Avrupa Snowboard Kupası’nın yanı sıra Üniversitelerarası Snowboard Şampiyonası ve Paraşüt Kayağı Yarışları da yapılacak.

Erciyes’te gerçekleştirilecek olan üç ayrı şampiyona Türkiye’nin ünlü DJ’lerinin de katılımıyla festivale dönüştürüldü. Hafta sonu gerçekleştirilecek şampiyonalar ve diğer etkinliklerle ilgili bugün (12 Şubat Perşembe) Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda bir basın toplantısı yapılacak.