Bozdağda Kar Şenliği 8 Şubat’ta Düzenlenecek

Bozdağda Kar Şenliği 8 Şubat’ta Düzenlenecek :Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tüm vatandaşları, “Bozdağ Kar Şenliği”ne davet etti.
Pamukkale’den sonra Denizli’nin ikinci beyaz cenneti olma yolunda hızla ilerleyen 2 bin 420 metre rakımlı Bozdağ’da altıncı kez şenlik düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ilk kez gerçekleştirilecek “Bozdağ Kar Şenliği” 8 Şubat’ta yapılacak. Sabah saat 09.00’da başlayacak “Bozdağ Kar Şenliği” için tüm hazırlıkları tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, çeşitli programlar hazırladı.

Büyükşehir Belediyesi’nin sabah saat 10.00’da yörenin ünlü tarhana çorbası ikramı ile başlayacak şenlikte gün boyu çay ve öğle yemeği için ise sucuk-ekmek, turşu suyu ikramı yapılacağı, Aralık 2015’de günübirlik tesisleriyle hizmete girecek Bozdağ Kayak Merkezi’nde şenlik için kardan heykel, kayak ve kızak yarışmaları düzenleneceği belirtildi.

Bozdağ yolunun trafiğe açık hale getiren Büyükşehir Belediyesi’nin herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm önlemleri aldığı, Tavas’ın Nikfer Mahallesi’nden itibaren Bozdağ Kayak Merkezi alanına özel vasıtalarıyla gitmek isteyenlerin kar lastiksiz ve zincirsiz araç kullanamayacakları açıklandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bozdağ Kar Şenliği”ne tüm vatandaşları davet ederken, Aralık 2015 tarihinde tüm tesisleriyle birlikte tam anlamıyla hizmete girecek bölgeye şimdiden çevre iller de dahil olmak üzere ziyaretçi akını yaşandığına işaret etti. Başkan Zolan, “Denizli, sahip olduğu Pamukkale, Ladoikya, antik kentler, termal su, kültür ve doğal zenginlikleri ile bir turizm şehri. Bozdağ’da da en iyi şekilde hizmet vererek turizmde yeni bir seçenek sunmak istiyoruz” diye konuştu.