Bursa’da bayrakla gelene teleferik bedava kampanyasında izdiham (Video)

Bursa’da bayrakla gelene teleferik bedava kampanyasında izdiham :Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Teleferik A.Ş. ile birlikte düzenlendiği ‘bayrakla gelene teleferik bedava’ kampanyasında izdiham yaşandı. Teleferiğe akın eden vatandaşlar, bu uygulamanın diğer resmi tatillerde de yapılmasını istedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Teleferik A.Ş. ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlendiği ‘bayrakla gelene teleferik bedava’ kampanyasına vatandaşlar ilgi gösterdi. Teleferikle yolculuk yapmak için eline Türk bayrağı alan binlerce vatandaş sabahın erken saatlerinden itibaren Teferrüç istasyonuna akın etti. Vatandaşlar turnikelerin bulunduğu noktadan istasyon binasının önündeki caddeye kadar uzun kuyruk oluşturdu. Yaklaşık 10 bin kişi teleferiğe akın ederken, vatandaşlar yaşanan izdihamdan şikayetçi oldu.

Uzun kuyruklar oluşturanlar, böyle günlerin sadece bayramlarda değil başka zamanlarda da yapılmasını istedi. En azından halk günü olmasını talep eden vatandaşlar, Bursalı olup yıllardır Uludağ’a çıkmayan insanlar olduğuna dikkat çekti. Normal zamanda fiyatların pahalı olmasından dert yanan vatandaşlar, fiyatların tekrar gözden geçirilmesini talep etti.

Yetkililer, Uludağ’a çıkan vatandaşların dönüşlerinde gecikme ve herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için saat 15.00 itibariyle yukarı çıkışları durdurdu.