Davraz Kayak Merkezi ‘nde 2015 Bereketi

Davraz Kayak Merkezi ‘nde 2015 Bereketi :Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Davraz, merkezde yer alan 3 otelden 2’sinin yılbaşında yüzde yüz doluluk oranına ulaşmasının yanı sıra haftasonu günlük 4 bin ziyaretçisiyle de ilgi gördü.

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden biri olan ve merkezinde yer alan 3 otelden 2’sinin yılbaşında yüzde yüz doluluk oranına ulaştığı Davraz, haftasonu günlük 4 bin ziyaretçisiyle de ilgi gördü.

Isparta’nın doğusundaki 2 bin 635 rakımlı Davraz Kayak Merkezi’nin eteklerinden kurulu Sirene Davraz Oteli’nin idari sorumlusu Şakir Gündem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkezin 1 ve 2’nci etaplarında kar kalınlığının 25, zirveye en yakın olan 3’üncü etapta ise 50 santimetreye ulaştığını söyledi.

22 kilometrelik, 13 kayak pistinden tamamının açık olduğunu belirten Gündem, 4 mekanik hat sayesinde kayakseverlerin zirveye yakın kesimlerde kayak yapabileceğini anlattı.

Kayak ve snowboard yapmak isteyenlerin pistleri tercih ettiğini, aileleriyle gelenlerin ise oteller bölgesinde kızakla kaydıklarını belirten Gündem, bu şekilde haftasonları ziyaretçi sayısının günlük 4 bine ulaştığını söyledi.

Yılbaşında merkezde bulunan 3 otelden 2’sinin açık olduğunu ve bu otellerin yüzde yüz doluluk oranına ulaştığını dile getiren Gündem, 2015 yılının kendileri için iyi başladığını, bu şekilde devam etmesini umduklarını söyledi.