Davraz Motosnow Yarışları Nefes Kesti

Davraz Motosnow Yarışları Nefes Kesti :Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde düzenlenen Motosnow Yarışları’nda karla kaplı 1400 metrelik pistte sporcuların mücadelesi nefes kesti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Isparta Motosiklet Sporları Kulübü’nün (ISMOK) bu yıl 2’ncisini düzenlediği Motosnow Yarışları’na çok sayıda sporcu katıldı. Yarışı, Vali Yardımcısı Tahir Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, ISMOK Başkanı Mustafa Yavuz Öz’de takip etti.

1400 metrelik yapay pistte gerçekleşen yarış öncesi sporcular, antrenman turu attı. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından yarışa geçildi. Sporcular 4’er kişilik gruplar halinde yarıştı. Yapay pistte karın yumuşak olmasından dolayı zor anlar yaşayan sporcular, zaman zaman kaza yaptı. Yarışmayı Ali İhsan Özbek birinci, Eray Tokgöz ikinci, Yunus Efe Öztürk üçüncü tamamladı. Yarışların ardından motosiklet üzerinde şovlar yapıldı. Dereceye girenlere törenle ödülleri verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “Motosnow Yarışları’nın Davraz Kayak Merkezi’nde yapılması tanıtım için çok büyük avantaj. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun faaliyet raporunda yer alan yarışmalara uzun süre hazırlandık. Önümüzdeki yıllarda daha iyi olacak” dedi.