Denizli Kayak dergisi çıktı

Denizli Kayak dergisi çıktı :Denizli’de hızla gelişen kış sporlarının tanıtımını ve yaygınlaştırılması amacıyla iki yıl önce kurulan NİKADOS Kulübü, Denizli’nin ilk kayak dergisini çıkardı. Yayın hayatına başlayan Denizli Kayak dergisinde, kayak sporu ile ilgili merak edilen bilgiler ile NİKADOS’un faaliyetleri yer alıyor.

Tavas-Nikfer’deki Bozdağ’ın Kayak Merkezi’nin faaliyete geçmesiyle birlikte, Denizli’de kış sporlarına ilgi artmaya başladı. Kış sporlarının tanıtımı ve yaygınlaştırılması amacıyla 2 yıl önce kurulan ve kısa adı NİKADOS olan Nikfer Kayak Doğa Turizm Gençlik ve Spor Kulübü, bu kapsamda Denizli’nin ilk kayak dergisini çıkardı.
Haberin DevamıReklam

Kayak ve kış sporları ile ilgili birçok bilginin yer alacağı derginin sahibi ve yazı işleri müdürlüğünü NİKADOS Kulübü Başkanı Hakan Keysan yapıyor. 32 sayfalık Denizli Kayak dergisini Türkiye Kayak Federasyonu’nun da desteklediğini belirten Keysan, “Dergimiz her ay ücretsiz olarak yayınlanacaktır. Dergide, NİKADOS’un faaliyetlerinin yanı sıra, kayak sporu ile ilgili bilinmesi gereken önemli bilgilere de yer verilecek. Ayrıca, Denizli’de özellikle çocuk ve gençlerimizi kayak sporunu sevdirmek ve yönlendirmek gibi bir misyon da üstlenmiştir” dedi.