Erciyes Kayak Merkezi 3 Yeni Otele Kavuşuyor

Erciyes Kayak Merkezi 3 Yeni Otele Kavuşuyor : Anadolu’nun kış aylarında cazibe merkez olan Erciyes Kayak Merkezi, bu ay sonu ile birlikte 3 yeni otele daha kavuşacak. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, özel sektör tarafından yapılmakta olan konaklama tesisleri ve sosyal tesis inşaatlarını gezdi. Detaylar haberimizde…

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes’te özel sektör tarafından yapılmakta olan konaklama tesisleri ve sosyal tesis inşaatlarında incelemelerde bulundu. Üç otel ile kayak merkezlerindeki en büyük sosyal tesislerden biri olacak olan tesisin bu ay sonuna kadar açılacağı belirtildi.Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki eşi Neşe Özhaseki ile birlikte Erciyes’e çıkarak, hafta sonunu yine tıklım tıklım geçiren Erciyes’te incelemeler yaptı.

Büyükşehir Belediyesi’nin ihale ile sattığı otel yeri arsalarında özel sektör tarafından yapılan inşaatları gezen Başkan Özhaseki, yapılmakta olan otellerin sahiplerinden bilgi aldı. İnşaatı bu ay sonunda bitecek olan üç otel bulunuyor. Bu otellerden ikisi Suudi Arabistan menşeili Marmara Grup’a ait. Bu ay sonunda hizmete açılacak olan otellerin işletmesi ile ilgili anlaşmaların yapıldığı ve otellerin isminin Ramada Otel olacağı belirtildi.Öte yandan Yayla Enerji tarafından yapılmakta olan otel de bu ay sonuna kadar bitecek ve hizmete açılacak. Yayla Enerji ayrıca Erciyes’e Türkiye’nin kayak merkezlerindeki en büyük günübirlik sosyal tesislerinden birisini yapıyor. Ay sonuna kadar tamamlanacak olan sosyal tesiste kayak sektöründeki en değerli markaların iş yerleri olacak.Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yapılmakta olan konaklama tesislerinin hizmete açılmasıyla Erciyes’in Kayseri’ye her anlamda çok daha faydalı hale geleceğini belirtti. Başkan Özhaseki, ayrıca Erciyes’e tatil için gelen vatandaşlarla da sohbet etti.