Erciyes Kayak Merkezi Artık Cepte

Erciyes Kayak Merkezi Artık Cepte :Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi, IOS ve Android tabanlı akıllı telefonlar ile artık cep telefonlarından takip edilebilecek.

Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş tarafından hazırlanan ‘Erciyes Mobil’ adlı programın tanıtımı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda program hakkında bilgi veren Erciyes A.Ş İdari İşler Müdürü Akif Bozkır, Erciyes Mobil’de 15 farklı menü bulunduğunu ifade ederek, “Bugünden itibaren başta Erciyes’e gelen misafirler olmak üzere isteyen herkes, bilgi karmaşası yaşamadan, ihtiyacı olan bilgilere rahat bir şekilde ulaşacak. Hizmete giren Erciyes Mobil’de 15 farklı menü bulunuyor. Bu sayede hava-pist-yol durumu, bilet fiyatları, otel bilgileri, kayak merkezleri ve etkinlikler gibi konularda bilgi sahibi olunabilecek.” dedi. İdari İşler Müdürü Bozkır, Erciyes Mobil’in, apple store ve play store’den ‘Kayseri Erciyes Kayak Merkezi’ ikonuna tıklayıp indirilebileceğini de sözlerine ekledi.

BİLGİYE ANINDA ULAŞIM

Erciyes A.Ş Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı da yaptığı açıklamada, Erciyes’te 2005 yılında başlayan çalışmaların bu noktalara geldiğine vurgu yaparak, “Altyapı çalışmaları tamamlanma noktasına geldikten sonra üstyapı çalışmalarına ağırlık veriyoruz. İnternet ve sosyal medyayı kullanmaya gayret ediyoruz. Web sitemiz, Facebook sayfamız, Twitter adresimiz var. Ayrıca her gün toplam 50 bin turizmci ve kayakçıya mail göndererek bilgileri paylaşıyoruz. Bu aşamalardan sonra, hayatın vazgeçilmez unsuru olan akıllı telefonlara da bilgileri aktarmak istedik. 6 aylık çalışma sonucunda Erciyes Mobil’i hazırladık. Bu program vasıtasıyla kayakseverlere Erciyes ile ilgili bilgileri anlık olarak vereceğiz.” diye konuştu.

Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cıngı, ilerleyen günlerde ‘Step to Kayseri’ programına Erciyes’i de dahil edeceklerini sözlerine ekledi.