Erciyes kayak merkezine akın var

Erciyes kayak merkezine akın var :Yarıyıl tatili ile birlikte Erciyes Kayak Merkezi’ne yerli ve yabancı turistler akın etmeye başladı. Kayak Merkezi’nde bulunan işletme sahiplerinden Mehmet Eğlenceoğlu açıklamalarda bulunarak, sömestr tatili ile birlikte yaşanan yoğunluğu değerlendirdi.

Erciyes Kayak Merkezi’nde sömestr tatili ile birlikte büyük bir ziyaretçi akını yaşandı. Okulların ara tatile girmesiyle Türkiye’nin birçok ilinden Erciyes Kayak Merkezi’ne akın eden turistler oldukça memnun olduklarını dile getirdiler. Havanın oldukça güzel olması ve pistlerde kar oranının yeterli olması, hem işletmecilerin hem de kayak keyfi için gelen turistlerin yüzünü güldürüyor. Erciyes’te kayak haricinde tam bir sosyal yaşam alanının inşa edildiği gözlerden kaçmadı. Gelen turistlerin rahat edebilmesi için her şeyin düşünülmüş olması ziyaretçileri de memnun etti. Şuan için Erciyes’teki işletmelerin yanı sıra Kayseri kent merkezinde bulunan otellerinde doluluk sınırına yaklaştığı belirtildi.

EĞLENCEOĞLU AÇIKLAMALARDA BULUNDU
Erciyes Dağı’ndaki yoğunluğu değerlendiren işletme sahibi Mehmet Eğlenceoğlu, özel açıklamalarda bulunarak “Son yağan karla birlikte pistlerimiz oldukça iyi durumda, hava da gayet güzel. Erciyes Turizm A.Ş pistlerimizi her akşam snotrac araçlarıyla hem eziyorlar, hem de parçalıyorlar. Buzlanmaya karşı diğer tüm olumsuzluklara karşı önlem almış durumdalar. Kar ekiplerimiz gayet iyi çalışıyor. Ziyaretçiler durumdan ve verilen hizmetten memnun. Ziyaretçileri mutlu görmek biz işletmecileri de mutlu ediyor. Yatırımlarla birlikte Erciyes’e olan ilgi bir hayli arttı. Türkiye’nin en iyi pistleri ve en güzel şartları Erciyes de mevcut. Merkezdeki otellerde bile doluluk oranı baya iyi durumda. Özellikle hafta sonları Erciyes dolup taşıyor. Tatilinde başlamasıyla çocuklarını getiren ailelerle beraber Erciyes adeta kreş haline geldi diyebiliriz. Şehir merkezinden ve çevre illerden gelen misafirimiz var. Hepside kendilerini burada oldukça mutlu hissediyorlar. Bu sene Erciyes çok renklendi, Dünya’nın her tarafından ziyaretçilerimiz var. Uzak doğudan var, Rusya kesiminden var, Batı Avrupa’dan, Afrika’dan, Amerika’dan ziyaretçilerimiz var. Dışarıdan gelen ziyaretçilerimiz yeterli düzeyde olmasa da gerçekten iyi bir ziyaretçi kitlemiz var. Umarım bu daha da artarak devam edecektir” diye konuştu.