Erciyeste Sömestr Bereketi

Erciyeste Sömestr Bereketi :Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, Erciyes’in tam teşekküllü bir kayak merkezi haline geldiğini söyleyerek, “Sömestri tatilinde çok ciddi bir talep patlaması yaşıyoruz” dedi.
Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, Erciyes Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Master Planı ile çok büyük ve teşekküllü bir kayak merkezine haline geldiğini söyledi. Cıngı, “Ziyaretçi sayısı her geçen gün artmaktadır ve bu 3’üncü sezonumuzdur. 3 kıştır Erciyes’i işletiyoruz ve her yıl neredeyse hafta içi, hafta sonu ve sömestri tatillerinde yüzde 100 artışlar kaydediyoruz. Burada yapılan mekanik tesislerin, pistlerin kapasitesi ve gelişmesi dünya çapında standartlara ulaşmış olması özellikle kayak sporları ile uğraşan, işin magazinsel boyutundan ziyade kayak sporu yapan vatandaşlarımızı da tüm Türkiye’den ve yurtdışından gelen insanlara da çok ciddi imkanlar oluşturuyor. Vatandaşlarımız da her türlü fırsatı değerlendirerek Erciyes’i tercih ediyorlar. Şu anda 18 mekanik tesisimiz ve 102 kilometre pistlerimiz ile Erciyes, hem Türkiye’de hem de dünya çapında bir kayak merkezidir” dedi.
“SÖMESTRİ TATİLİNDE TALEP PATLAMASI YAŞIYORUZ”
Sömestri tatilinin gelmesiyle birlikte Erciyes’teki otellerin kapasitelerinin dolduğunu söyleyen Cıngı, şunları kaydetti:
“Sömestri tatilinde de çok ciddi bir talep patlaması yaşıyoruz. Otellerimiz ve otellerimizin yatak kapasitesi dolmuş durumdadır. Sömestri de aylar öncesinde rezervasyon yapılmıştı. Ümit ediyoruz ki çok keyifli ve zevkli tatil dönemi yaşayacağız. Öğrencilerimiz aileleri ile beraber gelip Erciyes’te istifade edecek ve buranın tadına doyulmaz atmosferini soluyacaklar. Sömestriden hemen sonra 14-15 Şubat’ta Türkiye tarihinde ilk defa yapılacak olan Avrupa Snowboard Kupası’da bu işin tatlısı olacak.