Erzurumda Kayak Hakemi Kursu Açıldı

Erzurumda Kayak Hakemi Kursu Açıldı :Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Erzurum’da Kayak Hakem Kursu açıldı. 3 Binlik Buz Arena Konferans Salonu’nda düzenlenen kurs 3 gün sürecek.

Erzurum Kayak İl Temsilcisi Taner Döşkaya, Erzurum’da düzenlenen Kayak Hakemlik Kursu’na 110 kayakçının katıldığını söyledi. Döşkaya, “Kayak hakem kursumuz başladı. Kursun üçüncü gününde Palandöken Kayak Merkezi’nde adaylara yönelik uygulamalı sınav yapacağız.” dedi. Düzenlenen kayak kursuna alp, kayaklı koşu ve snowboard dallarında görev yapacak hakem adayları katılıyor.

110 HAKEM ADAYI KATILIYOR

Türkiye Kayak Federasyonu, kayak hakemliğine yeni isimler kazandırmak için Erzurum’da kurs açarken, 110 hakem adayı kayak hakemi olmak için ter döküyor. Kursa eğitimci olarak Kayak Federasyonu Merkez Hakem Kurulu(MHK) Başkanı Cengiz Uludağ, MHK üyeleri Erngin Ulukan, Mehmet Özenç ve Mehmet Kutay Cengiz katılıyor. Yapılan teorik kursta adaylara kayak hakemliğinin tüm incelikleri anlatılıyor. Hakem adayları ise Erzurum’da düzenlenen kursa katılmaktan bir hayli mutlu olduklarını ifade etti.