Göktepe Yaylasına kayak merkezi

Göktepe Yaylasına kayak merkezi :Akseki Belediyesi Göktepe Yaylası’na kayak merkezi yapıyor. Alt yapısı tamamlanan projenin en geç 1-2 yıl içinde hizmete açılması planlanıyor

Antalya’nın Akseki Belediyesi, Antalya Alanya ve Akseki turizm bölgesi sınırında kalan Göktepe mevkisinde yaklaşık 3 bin 300 dönüm alanda yapılacak olan Göktepe Kayak Merkezi için harekete geçti. Haritaları ve imar planı yapımına esas jeolojik etütleri tamamlanan projenin önümüzdeki aylarda 1/25.000’lik imar planları yapılacak. Proje alanında otel, konaklama ve ulaşım hizmetleri de bulunacak.

EN UYGUN ALAN GÖKTEPE
Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal “Akseki’ye kayak tesisi olabilecek tek merkez Göktepe diyebiliriz. Bu anlamda Kayak Federasyonu’ndan yetkilileri bölgeye davet ettik ve buranın kayak tesisi için uygun olduğunu söylediler. Şu anda alt yapı çalışmaları tamamlandı. İmar planı yapılacak. Bu anlamda önümüzdeki birkaç sene içerisinde Göktepe’de güzel bir tesisi bölgeye kazandırmış olacağız. Başta Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’ya, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Yalçın Topçu’ya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e, İl Kültür Turizm Müdürümüz İbrahim Acar’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.