Hakkari’de Öğretmenler Kayak Keyfi Yaptı

Hakkari’de Öğretmenler Kayak Keyfi Yaptı :Hakkari’de, 2700 rakımlı Merga Büte Kayak Merkezi öğretmenlerin kayak keyfine sahne oldu. Öğretmenler ailelerine selam göndermeyi de ihmal etmedi.

Hakkari’de görev yapan öğretmenler, 2700 rakımlı Merga Büte Kayak Merkezinde hem kaymanın keyfini çıkardı hem de ailelerine selam gönderdi.

KAYAK SEVERLER AKIN ETTİ

Sosyal alanların bulunmadığı ismi sürekli olaylarla gündemde olan Hakkari’deki 2700 rakımlı Merga Büte Kayak Merkezi kayak severlerle dolup taştı.

ÖĞRETMENLER STRES ATTI

Türkiye’nin değişik illerinden gelerek Hakkari’de görev yapan öğretmenler hafta sonu yöre halkı ile birlikte kayak merkezine gelerek stres attı.

Durankaya beldesindeki Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulu (YİBO)’da görev yapan bir gurup öğretmen kayak merkezinde eğlenmenin mutluluğunu yaşadı.

“HERKESİ BURAYA DAVET EDİYORUZ”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Merga Büte Kayak Merkezinde 2600-2700 rakımda kaymanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Türkiye’nin hiçbir yerinde kayak sezonunun uzun olduğu Hakkari gibi bir il yoktur. Kasım ayında kayak sezonu başlar nisan aylarında ise sona erer. Herkesi buraya davet ediyoruz” dedi.

“TÜM TÜRKİYE’YE SELAM GÖNDERİYORUZ”

Öğretmenler ise, hafta sonları kaymaya geldiklerini ve vakitlerini burada en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirtti. Öğretmenler, “2700 rakımda hem piknik yaptıklarını hem kaydıklarını belirterek “Eğlendik, stres attık. Durankaya YİBO olarak tüm Türkiye’ye buradan selam gönderiyoruz” dediler.

KAYAKÇILARI HAKKARİ’YE ÇAĞIRDILAR

Bolu’dan gelerek iki yıldır Durankaya YİBO’da görev yapan bir öğretmen ise, Kartalkaya’nın kayak merkezi olduğunu, ancak oradaki herkesi Hakkari’ye davet ederek buraya gelip kaymalarını tavsiye etti.

Öğretmenler daha sonra hep birlikte ‘Güzel Hakkari’ye herkesi bekliyoruz, Türkiye’ye selam olsun’ diyerek el salladılar.