İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Saklıkentte Kar Keyfi Yaşadı

İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Saklıkentte Kar Keyfi Yaşadı :Korkuteli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği, Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. Sınıf öğrencilerine Saklıkent Kayak Merkezinde kar keyfi yaşattı.

12. sınıf öğrencilerinden oluşan ve YGS hazırlık kampına katılan öğrenciler ve aileleri ile birlikte Korkuteli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği, Saklıkent Kayak Merkezinde kar keyfi yaşadılar. Öğrenciler ve aileleri ilk olarak Saklıkent kayak merkezinde kar üzerinde kayak yaptılar, karın keyfini çıkardılar.

5 otobüs ile birlikte yolculuk sırasında ve kayak merkezinde doyasıya eğlenen öğrenciler dönüşte Doyran mahallesinde Korkuteli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği yönetim kurulu tarafından hazırlanan yemekleri yediler.

Korkuteli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Mesut Özdem, “Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlediğimiz YGS Hazırlık Kampına Katılan Öğrencilerimize dernek olarak Saklıkent kayak merkezine gezi kararı aldık. Öğrencilerimiz, aileleri ve dernek üyeleri aileleri ile birlikte haftada bir günde olsa sosyal gelişimleri açısından bu tatil gününün önemli olacağını düşünerek, öğrencilerimizin sınavlardan uzak kendilerini geliştirmeleri amacıyla sosyal faaliyetler düzenledik” dedi.