Kagik’ten Davraz Tanıtımına Destek

Kagik’ten Davraz Tanıtımına Destek :Isparta Kadın Girişimciler Kurulu (KAGİK) başkanı Gözde Çağlar, Davraz’ın tanıtımı için yaptırılan kartpostalları Türkiye’deki tüm Kadın Girişimciler Kurulu başkanlarına gönderecek.

Isparta Turizm Derneği tarafından Davraz Kayak Merkezi’nin tanıtımı amacıyla başlatılan nostaljik kartpostal kampanyasına toplumun her kesiminden destek geliyor. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu da Isparta ve Davraz’ın tanıtımına büyük katkı sağlayacak kartpostallardan satın alarak, il ve yurt dışına postalayacak. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) KAGİK Başkanı Gözde Çağlar, Davraz’ın tanıtımına yönelik bastırılan kartpostalları Türkiye genelindeki tüm Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları ile Merkez İcra Kurulu üyelerine postalayacaklarını söyledi. Yeni yıl mesajı ile birlikte gönderilecek kartpostallar sayesinde Davraz’ın tanıtımına önemli bir katkı sunulacağına inandığını belirten Çağlar, “Davraz, Türkiye’nin önemli bir kış turizm merkezi. Kendim de turizm alanında çalışmış birisi olarak Davraz’ın yeri ve önemini çok iyi biliyorum. Türkiye’de pek çok kişi henüz Davraz’ı bilmiyor. Bu kartpostallar sayesinde Davraz daha çok tanıtılacak ve önemli bir farkındalık oluşturulacaktır. Turizm Derneği’ni bu çalışmasından ötürü kutluyorum” dedi.

Isparta Turizm Derneği Başkanı Fevzi Özdemir de başlatılan kampanyaya her kesimden destek gelmesinden mutlu olduklarını söyledi. 10 bin hedefi ile çıkılan yolda daha fazla bir kartpostal sayısına ulaşacaklarını ümit ettiğini belirten Özdemir, KAGİK Başkanı Çağlar’a duyarlılığından ötürü teşekkür etti.

Öte yandan Davraz Kayak Merkezi’nde hizmet veren Sirene Davraz Otel’in Genel Koordinatörü Bekir Akkaş da tanıtıma destek amacıyla 500 adet Davraz kartpostalı satın aldı.