Kayak Federasyonu Başkanı Erol Mehmet Yarar, Ardahan’da

Kayak Federasyonu Başkanı Erol Mehmet Yarar, Ardahan’da :Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Mehmet Yarar, Ardahan Valisi Ahmet Deniz’in daveti üzerine geldiği Ardahan’da Yalnızçam Uğurludağ Kayak Merkezi ve Çıldır Gölü’nde incelemelerde bulundu.

Bünyesinde telesiyej hattı, kayak pisti, konaklama oteli ve restaurant bulunduran Yalnızçam Uğurludağ Kayak Merkezi’nin daha aktif hale getirilmesi ve turizme kazandırılması amacıyla Vali Deniz’in daveti üzerine Ardahan’a gelen Kayak Federasyonu Başkanı Yarar, Vali Deniz ve Belediye Başkanı Faruk Köksoy ile birlikte Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından Kayak Merkezi’nin daha etkin bir şekilde kullanılabilmesi ve turist çekebilmesi için neler yapılacağı yönünde fikir alışverişinde bulunuldu.

Kayak Federasyonu Başkanı Yarar, Vali Ahmet Deniz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç ve Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu ile birlikte Çıldır Gölü’nde de incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından yapılan görüşmelerde, gölün özellikle kış turizmi açısından ne tür faaliyetlere açılabileceği, bölgenin turizm potansiyellerinin ne durumda olduğu ve bölgede turizmin canlandırılması amacıyla yapılabilecek çalışmalar ele alındı.