Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası Arkut’ta

Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası Arkut’ta :Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığı tarafından Gerede Arkut Dağı´nda düzenlenen yarışmalara bir yenisi daha ekleniyor.

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığı tarafından Gerede Arkut Dağı´nda düzenlenen yarışmalara bir yenisi daha ekleniyor.

Geçtiğimiz aylarda Kayaklı Koşu B Ligi, Balkan Kupası, Kayaklı Koşu B Ligi, İlçemiz doğa harikası Arkut Dağı’nda gerçekleştirilmişti. Bu yarışlara bir yenisi daha eklenerek Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası Gerede Arkut Dağı Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada, kayaklı koşu müsabakalarının doğa harikası Arkut Dağı´nda düzenlenmesi noktasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Allar, geçtiğimiz aylarda Gerede Kayaklı Koşu B Ligi müsabakalarıyla başlayan yarışmalar, akabinde Balkan Kupası ve Kayaklı Koşu B ligi kategorisi ikinci yarışması Gerede’de yapıldığını hatırlatarak, ‘’Doğa harikası Arkut Dağı´mızda kayak yarışmalarının düzenlenmesi noktasında girişimlerimizi sürdürüyoruz ve bunun karşılığı olarak Balkan Kupası, Kayaklı Koşu B kategorisi yarışmalarının ardından Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası da 10-12 Mart 2015 tarihlerinde İlçemizde düzenlenecek. Ben tekrar emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm yarış sever vatandaşlarımızı Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası’nı izlemeye Arkut Dağı Kayak Merkezimize davet ediyorum” dedi.