Keltepe Kayak Merkezi İhale Edildi

Keltepe Kayak Merkezi İhale Edildi :AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Keltepe Kayak Merkezi’nin yapım ihalesinin tamamlanarak kazma vurulacağı müjdesini verdi.

Bir yandan yoğun meclis çalışmalarını sürdüren Karabük Milletvekili Osman Kahveci, diğer taraftan ise Karabük’e yapılacak yatırımları takip ediyor. Orman Genel Müdürlüğü döneminde yaptığı çalışmalar neticesinde yer tahsisini gerçekleştiren ve tesisin kurulacağı alanı Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne devreden Karabük Milletvekili Osman Kahveci, milletvekilliği döneminde de projeyi yakından takip etti ve ihalenin yapıldığı müjdesini verdi. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Karabük Milletvekili Osman Kahveci, yapımı yılan hikayesine dönen Keltepe Kayak Merkezi Tesisi ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Kahveci “Karabük’ümüzün uzun zamandır özlemini kurduğu bir hayali daha gerçek oluyor. Yıllardır Karabük kamuoyu tarafından konuşulan Keltepe Kayak Merkezinin yapımına başlanıyor. Daha önce iz ödeneği konulan Kayak Merkezimiz uzun gayretlerimiz neticesinde Gençlik ve Spor Bakanlığının 2015 yılı yatırım programına alınmış olup, 15 Mart’ta ihale edilmişti ve ihale artık onaylanmıştır” dedi.

Önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan Keltepe Kayak Merkezinin 13 Milyon TL’ye ihale edildiğini, tesislerde 900 metre uzunluğunda, 705 kişi kapasiteli telesky ile 958 metre uzunluğunda, bin 200 kişi kapasiteli telesiyej ile günü birlik konaklama tesislerinin bulunacağını ifade eden Osman Kahveci, “Karabük ile komşu illerimizden Bartın ve Zonguldak’taki vatandaşlarımıza hizmet edecek olan Keltepe Kayak Merkezimiz tüm vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.