Ladik Akdağ Kayak Merkezinde kar kalınlığı 90 santimetre oldu

Ladik Akdağ Kayak Merkezinde kar kalınlığı 90 santimetre oldu : Samsun’un Ladik ilçesinde bulunan Ladik-Akdağ Kayak Merkezinde kar kalınlığı 90 santimetreye ulaştı. Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı ise 285 santimetreyle Bursa-Uludağ’da

Samsun’un Ladik ilçesinde bulunan Ladik-Akdağ Kayak Merkezinde kar kalınlığı 90 santimetreye ulaştı. Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı ise 285 santimetreyle Bursa-Uludağ’da

Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 285 santimetreyle Bursa’daki Uludağ’da, en düşük ise 20 santimetreyle Ankara’daki Elmadağ’da ölçüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Uludağ’ı 272 santimetreyle Kocaeli’ndeki Kartepe, 222 santimetreyle Bolu’daki Kartalkaya ve 113 santimetreyle Kastamonu’daki Ilgaz kayak merkezleri izledi.

Diğer merkezlerdeki kar kalınlıkları da Kayseri’deki Erciyes Kayak Merkezi’nde 105, Samsun’daki Ladik Kayak Merkezi’nde 90, Erzurum’daki Konaklı Kayak Merkezi’nde 85 ve Palandöken Kayak Merkezi’nde 83, Isparta’daki Davraz Kayak Merkezi’nde 75, Kars’taki Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde 56, Çankırı’daki Yıldıztepe, Elazığ’daki Hazarbaba ve Erzincan’daki Ergan kayak merkezlerinde ise 40 santimetreye ulaştı.