Metro Travel’den Geleneksel Ilgaz Dağı Kayak Merkezi Turu

Metro Travel’den Geleneksel Ilgaz Dağı Kayak Merkezi Turu :Son yıllarda gerek hükümet ve gerekse özel sektörün turizm yatırımları ülkemiz ve tüm dünya Turizminin ve tatil severlerin öncelikleri arasına girdiği şu günlerde Metro Travel hedef büyüttü…

Metro Travel Karadeniz Bölge Müdürlüğü tarafından her yıl düzenli olarak, Ilgaz dağı kayak merkezi turları bu yıl Balkan Türkleri Samsun Derneği işbirliği ile gerçekleştirileceklerini söyleyen Bölge müdürü Defne Figen Aslan “Kış sezonunda gerek Samsun, gerek yakın iller ve gerekse yabancı turistlere ülkemizin dört bir yanına Metro Travel tecrübesi, olanakları, konforun ve ekonomik olması için var gücümüzle müşteri memnuniyeti için ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz. dedi.

Bölge Müdürü Aslan, Ilgaz kayak merkezinin önemine değinerek şunları söyledi. “Başta da ifade ettiğim gibi Devlet ve özel sektör yatırımlarının son yıllarda artması nedeniyle alternatif ve tercih noktasında rahat hareket ediyoruz. Buda önce güven, aktivite seçenekleri ki; bu çok önemli ve müşterilerimizin daha ekonomi şartlar altında kısada olsa tatil yapmalarına vesile oluyor. Ocak ayının son haftasında yapacağımız günü birlik gezi programımızı Samsun Balkan Türkleri Derneği üyeleriyle gerçekleştireceğiz. Buradan şunu ifade etmek isterim, Turumuza katılmak isteyen dernek üyesi olması şartı aramıyoruz. Samsun ve çevre İllerden bu tura yoğun katılımın olacağını şimdiden söyleyebilirim. dedi.