Milli Kayak Sporcuları Vali Kahramanı Ziyaret Etti

Milli Kayak Sporcuları Vali Kahramanı Ziyaret Etti :15 Nisan 2015 tarihinde İsveç’te yapılacak olan Dünya Kayak Şampiyonasına hazırlık amacıyla Ergan Dağı Kayak Merkezinde kamp yapan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Kabil, Kayak Milli Takımı sporcu ve antrenörleri Erzincan Valisi Süleyman Kahraman’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette kamp ve dünya şampiyonası hakkında Vali Kahraman’a bilgi veren Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Kabil Ergan Dağı Kayak Merkezinin kamp için ideal bir merkez olduğunu ifade etti.

Özellikle Ergan Dağının eşsiz görüntüsünü ve kayak merkezinin kayak pistlerini çok beğendiklerini ifade eden Yunus Kabil, 20 Şubatta başlayan kampın 5 Mart’a kadar süreceğini belirterek; “7 sporcu ve 3 antrenör ile tamamlanmak üzere olan 2 haftalık kampın ardından 15 Nisan 2015’te İsveç’te düzenlenecek olan Dünya Kayak Şampiyonasına katılacağız. Ergan Dağı Kayak Merkezi şampiyonaya hazırlık için ideal bir yer. Türkiye’de ilk defa 2013 yılında Erzurum’da yapılan Dünya Kayak Şampiyonasında 3 sporcumuz şampiyon oldu. İsveç’te düzenlenecek olan şampiyonada da madalya almayı hedefliyoruz” dedi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Kayak Milli takımını Erzincan’da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali Kahraman, 15 Nisan 2015 tarihinde İsveç’te yapılacak olan Dünya şampiyonasında sporculara başarılar diledi.

Önümüzdeki yıl düzenlenecek olan Dünya Kayak Şampiyonasının Erzincan’da düzenlenmesi için çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden Vali Kahraman; “Ergan Dağı Kayak Merkezi doğasıyla, tesisleriyle ve kayak pistleriyle bölgenin en iyi kayak merkezleri arasında yer alıyor.” Şeklinde konuştu.