Muratdağı Termal Kayak Merkezi ‘ne konaklama tesisi

Muratdağı Termal Kayak Merkezi ‘ne konaklama tesisi :Kütahya’nın Gediz Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde yeni konaklama tesisi yapılıyor.
Gediz Belediyesi tarafından Zafer Kalkınma Ajansı destekli olarak Muratdağı Gökoluk Yaylası’na yapılacak olan bungalov tipi 22 adet ev için 21 Kasım 2014 tarihinde ihale düzenlenmişti.

İhale sürecinin kesinleşmesi ile birlikte yüklenici firma olan Tonyapı İnşaat Limutid Şirketi ile 8 Ocak 2015 tarihinde sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldı.

Konaklama projesi hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, “Muratdağı Termal Kayak Merkezinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar kapsamında belediyemiz imkanları ve Zafer Kalkınma Ajansı desteği ile 22 adet bungalov ev yapımı için hazırladığımız projenin yapım ihalesini gerçekleştirdik. Gökoluk Yaylası’nda yapılacak evler için yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldı. Sözleşme gereği yer teslimi yapılan yapım işi 16 Ocak 2015 tarihinde başlayacak ve 13 Ağustos 2015 tarihinde sona erecektir. Yapılacak evlerin projeleri verandalı olup içerisinde salon, yatak odası, banyo ve mutfak bulunacak ve 58 metrekare büyüklüğünde olacaktır. Kirazlı Evleri gibi bungalov evlerde hem yaz hem de kış aylarında kullanıma açık olacak şekilde tasarlanmıştır. Muratdağı Termal Kayak Merkezinin geliştirilmesi ile bu tarz yapılar artacaktır” açıklamasında bulundu.