Olympos Teleferik EMITT Fuarının Gözdesi Oldu

Olympos Teleferik EMITT Fuarının Gözdesi Oldu :Antalya Tahtalı Dağı’nda kurulu Olympos Teleferik, İstanbul’da bu yıl 19’uncusu düzenlenen EMITT Fuarı’nın gözdesi oldu.

Bu yıl yeni ülkeler ve yeniliklerle gelen EMITT Fuarı, turizm fuarcılığında bir ilke imza atarak, Türkiye’yi kongre, kış ve outdoor sporları turizminde markalaştırmayı da hedefliyor. 71 ülke ve 4 bin 500’ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımıyla gerçekleşen 2015 EMIIT Fuarı’nda stant açan Olympos Teleferik, fuarın bu yılki konseptine uygun kış ve outdoor sporları konusunda iddialı olduğunu ortaya koydu. Macera ve kış turizmine yönelik broşürler hazırlayan Olympos Teleferik’in Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, ekibiyle EMITT Fuarı’na çıkarma yaptı. Gümrükçü, standı ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ile de sohbet etti, hedeflerini anlattı.

Olympos Teleferik Satış Pazarlama Müdürü Haydar Culfa ile bir araya gelen Jolly Tur’un sahiplerinden Mert Vardar ise Sea To Sky enduro yarışlarını yakından takip ettiklerini söyledi.