Olympos Teleferik ile 10 dakikda Tahtalı zirvesi ve kar keyfi

Olympos Teleferik ile 10 dakikda Tahtalı zirvesi ve kar keyfi :Geçtiğimiz hafta Türkiye’yi adeta esir alan soğuk ve karlı hava Antalya’da da etkili olurken özellikle yüksek kesimlere düşen kar nedeniyle, Antalyalılar soluğu kar yağan noktalarda aldılar.

Özellikle Kemer bölgesinde bulunan ve Olympos Teleferik ile yaklaşık 10 dakika içerisinde çıkılan Tahtalı 2365mt. zirvesi de hafta sonu kar meraklılarını ağırladı. Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği zirvede kar keyfi yaşayan çocuklar ve aileleri bol bol kartopu oynayıp kardan adam yaptılar.
Kar keyfi, kültür keyfi,dinopark keyfi…

Öte yandan hafta sonu havanın da uygun olması ile rotalarını Kemer’e çeviren çok sayıda Antalyalı Olympos Teleferik ile kar keyfinin yanı sıra Kemer Merkezde bulunan ve bölgenin simgesi durumunda bulunan Yörük Parkı ile kültür keyfi de yaşarken, ayrıca yine Göynük’de bulunan Dinopark’a uğrayarak farklı bir gün yaşama şansı buldular.
Yurtiçi Kayak Turları İçin Tıklayın

Bilindiği üzere birçok tur şirketi Kemer için düzenledikleri turlarda Olympos Teleferik,Yörük Parkı ve Dinopark’ı turlarına ekleyerek alternatif bir imkan sunuyorlar. Bu arada bu üç yer ATİB ( Alternatif Turizm Etkinlikleri ve İşletmeleri Birliği ) üyesi olarak da göze çarpıyor.