Özel çocukların kar keyfi

Özel çocukların kar keyfi :Olympos Teleferik, Özel Umutsu Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören çocuklara teleferik ve kar keyfi yaşattı.

Kemer’de yer alan ve 2365 metre zirvede farklı bir heyecan yaşatan Olympos Teleferik sosyal projelere de destek veriyor. Alternatif turizmin önemli destinasyonlarından birisi olan Olympos Teleferik, Kemer’e bağlı Aslanbucak Mahallesi’nde yer alan Özel Umutsu Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören çocuklara teleferik ve kar keyfi yaşattı. Zirveye çıkan çocukların mutluluğu kar topu oynarken gözlerden kaçmazken, bu mutluluk fotoğraf karelerine de yansıdı.

Sosyal projelere önem verdiklerini belirten Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, “2007 yılından bu yana Kemer’de faaliyet gösteren tesisimiz yerli ve yabancı birçok turiste hizmet verdiği kadar, sosyal anlamda da projelere destek vermeye gayret ediyor. İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Özel Umutsu Rehabilitasyon Merkezinde eğitimlerini sürdüren çocuklarımız için heyecan dolu bir bir gün yaşattık. Bundan dolayı mutluyuz. Onları mutlu görmek bizleri de sevindirdi” dedi.