Saklıkent Kar Şenlikleri Başladı

Saklıkent Kar Şenlikleri Başladı :Saklıkent Kar Şenlikleri başladı ANTALYA’nın kayak merkezi Saklıkent’te bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Saklıkent Kar Şenlikleri’ başladı.

ANTALYA’nın kayak merkezi Saklıkent’te bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Saklıkent Kar Şenlikleri’ başladı. Şenliğin ilk konserini Atiye verirken, kardan yapılan heykeller büyük beğeni topladı.

Konyaaltı Belediyesi tarafından Antalya’dan 37 kilometre uzaklıktaki Saklıkent Kayak Merkezi’nde düzenlenen ‘Saklıkent Kar Şenlikleri’ Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Böcek’in konuşmasıyla başladı. Başkan Böcek, “Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi Antalya dünyanın en güzel yeridir. Kayak yapıp, 35 dakika sonra denize girebilirsiniz. Gelecek yılki şenlikte bunu böyle planlıyoruz” dedi.

45 yaş üstü sporcuların kayak yarışının düzenlendiği şenlikte, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ordu Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi’nden gelen öğrenciler heykel çalışması yaptı.

ATİYE KONSER VERDİ

Şenlik kapsamında karların üzerine kurulan platformda ünlü pop sanatçısı Atiye konser verdi. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Atiye sevilen şarkılarını seslendirdi.

ÖZGECAN PANKARTI

Şenlikte ayrıca 30 kayak yarışmacısı telesiyejle zirveye çıktıktan sonra Mersin’de Özgecan Aslan’ın fotoğrafının bulunduğu pankartı açarak aşağıya doğru kaydılar. 2 gün sürecek şenlikler kapsamında kayak yarışları, kardan heykeller ve konserler düzenlenecek.