Sarıkamış Telesiyej İhalesi 3 Kasım’da

Sarıkamış Telesiyej İhalesi 3 Kasım’da :Ak Parti Kars Milletvekili adayı Ahmet Arslan, Sarıkamış Kayak Tesisleri’nin yenilenmesi ihalesinin 3 Kasım 2015 tarihinde yapılacağını belirtti.

Geçtiğimiz aylarda PKK’lı teröristlerce ateş verilerek yakılan Cıbıltepe Kayak Merkezi 2 Etap telesiyejinin yenilenerek yeniden turizme Kazandırılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 2 milyon lira ödenek sağlandı.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan AK Parti Kars Milletvekili adayı Ahmet Arslan, “Sarıkamış Kayak Tesislerindeki Telesiyejin yenilenmesi ihalesi 3 Kasım 2015 Salı günü saat 14:00’de yapılacak” dedi.

Arslan, “Sarıkamış Kayak Tesislerimiz kış sezonuna Telesiyeji çalışır şekilde girmesi sağlanacak olup, 2 milyon TL. ödeneğin Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından, geri kalan ödeneğin ise Gençlik ve spor Bakanlığımız tarafından sağlanacaktır. Telesiyejin bu kadar kısa sürede yeniden yapımının sağlanmasında katkısı olan Bakanlıklarımıza ve ilgililere teşekkür ediyorum” diye konuştu.