Skylife Dergisinde Olympos Teleferik ‘e yer verildi

Skylife Dergisinde Olympos Teleferik ‘e yer verildi :Türk Hava Yolları’nın her ay çıkarmış olduğu ve dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerin uçuşlar esnasında takip ettiği “Skylife” dergisi, Aralık sayısında yine birbirinden değişik konulara yer verdi.

Turizmde son dönem yaşanan sıkıntılı süreçte tanıtımın önemi daha da ortaya çıkarken, Antalya’nın tanıtımının da yer aldığı dergide bölgenin gezilecek görülecek yerleri de ayrıntılı olarak anlatıldı. Skylife sayfalarında Kemer Bölgesinin alternatif noktası Olympos Teleferik’e de yer verildi.

Skylife dergisinin iyi bir tanıtım aracı olduğuna dikkat çeken dikkat çeken Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü,”Türk Hava Yollarının çıkarmış olduğu ve aylık olarak misafirlerine dağıttığı Skylife dergisinin Aralık sayısında Antalya’nın tanıtımına yer verilmiş olması bizleri sevindirdi. Bu tanıtım çalışmalarının Antalya ve Kemer bölgesi adına devamını diliyoruz. Burada Bölgemizde mutlaka yapın adı altında bakış açsısı olarak tesisimiz Olympos Teleferik de yer aldı” dedi.