Snowboardçular Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor

Snowboardçular Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor :Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kayak – Snowboard takımını kamp yaptığı Uludağ’da yarışma heyecanı sardı.

Snowboardçular Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kayak – Snowboard takımı Uludağ’da kamp yapıyor. Türkiye Kayak Federasyonu tarafından 10 – 12 Şubat tarihlerinde Kayseri Erciyes Dağı’nda düzenlenecek olan Snowboard 2. Etap yarışlarında Bursa, çocuk 1, çocuk 2, genç ve büyük kategorilerinde 9 sporcu ile temsil edilecek. Kayseri’ye Bursa damgası vuracak olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kayak – Snowboard takımı şampiyona öncesi Uludağ’da kamp yapıyor.

Kayseri’den madalyalarla döneceklerine inandığını söyleyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kayak – Snowboard Branş Koordinatörü Caner Altun, “Bursa’yı en iyi şekilde nasıl temsil ederiz onun için uğraşıyoruz. Bunların yanı sıra Bursa için önemli sporcular yetiştirmek görevlerimiz arasında. Kayseri’den güzel bir sonuçla dönmeyi hedefliyoruz” dedi.