Sosyal medyadan Hizana Kayak Merkezi kampanyası

Sosyal medyadan Hizana Kayak Merkezi kampanyası : Hizan Kaymakamlığı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve Hizanlı vatandaşlar sosyal medya üzerinden “Hizan’a Kayak Merkezi” kampanyası başlattı.

Bitlis’in en çok Kar alan ilçelerinden Hizan ilçesinde, çocukların kayabileceği bir kayak merkezinin olmaması, ilçe halkını harekete geçirdi.

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, tarafından sosyal medya üzerinden başlatılan “Hizan’a Kayak Merkezi” kampanyasına sivil toplum kuruluşu, siyasi parti temsilcileri ile Hizanlı vatandaşlarda destek verdi.

Sosyal medya üzerinden kar üzerinde demir çubuk, pet şişe ve Un torbalarıyla kayan çocukların fotoğraflarını paylaşan kampanya destekçileri, Hizanlı çocuklarda kayak aşkının olduğunu ancak kayacakları bir kayak merkezinin bulunmadığını bürokratlara ve siyasilere iletti.

Öte yandan kampanyaya ülke genelinde birçok kişinin destek olduğu ve sosyal medya üzerinden “Hizan’a kayak merkezi istiyoruz” ifadelerinin birçok kişi tarafından paylaşıldığı görüldü.