Tıp Bayramı ‘nı Palandöken’de Yarışarak Kutladılar

Tıp Bayramı ‘nı Palandöken’de Yarışarak Kutladılar :KAMU Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreterliği, ’14 Mart Tıp Bayramı’ nedeniyle Palandöken Kayak Merkezi’nde slalom yarışması düzenledi. Sağlık çalışanları madalya alabilmek için tüm hünerlerini gösterdi.

Bugün öğlen saatlerinde Palandöken Kayak Merkezi’ndeki Xanadu Snow White oteli önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik sağlık çalışanları büyük bir heyecan içinde yarış saatini bekledi. Aralarında doktor, hemşire ve memurların bulunduğu sağlık çalışanları dağıtılan formaları giyerek telesiyejlerle yarışmaların yapılacağı piste taşındı. İlk olarak deneme inişleri yapan sağlık çalışanları daha sonra tüm hünerlerini gösterdi. 14 Mart Tıp Bayramı’nı zirvede kutlayan sağlık çalışanları günlerini doya doya yaşadı.

Yarışmalara amatör olarak kayak yapan sağlık çalışanlarını aldıklarını söyleyen Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Fazlı Erdoğan, tüm katılımcılara başarılar dileyerek şunları söyledi:

“Gece gündüz demeden fedakarca sağlık hizmeti sunan tüm hekim ve sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Bugünü doya doya yaşamak için çeşitli etkinlikler düzenledik. Bunlardan birisi de Palandöken’de kayak yarışlarıydı. Yarışmalara 17’si kadın olmak üzere toplam 45 sağlık çalışanı katıldı. Yarışmalar sonunda dereceye girenlere madalya ve kupa vereceğiz.” Sağlıkçıların kayak yarışması heyecanla izlendi.